HR Adviseur

What are you going to do?

Als HR Adviseur kom je te werken op de HR Afdeling die momenteel bezig is met het maken van een professionaliseringsslag. Dit betekent dat we de komende maanden nog in ontwikkeling zijn en dat jij als HR Adviseur een belangrijke rol hierin zal spelen. De afdeling bestaat naast jouw functie uit een Recruiter, Salarisadministrateur, mede HR Adviseur, HR Officer en een HR Director. Als HR Adviseur ben je de gesprekspartner voor onze managers in de uitvoering van het HR-beleid, in zowel operationeel als tactisch opzicht. Aan jou de taak overzicht te bewaren, snel en prettig te schakelen met de diverse managers en advies te geven over verschillende HR-vraagstukken. Denk verder aan:

 • Je adviseert (on)gevraagd op het gebied van performance management, verzuim, arbeidsrechtelijke zaken, functioneren, learning & development; strategisch personeelsplanning;
 • Je neemt deel aan HR gerelateerde projecten;
 • Je volgt, signaleert en analyseert relevante, interne en externe ontwikkelingen binnen het HR-vakgebied;
 • Je behandelt zelfstandig complexe personele vraagstukken.


Dit is TBAuctions
We zijn een tech-bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. We vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Auctions veilen we over de hele wereld bijna 2 miljoen items (kavels) per jaar. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen voor de toekomst. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij die drive? Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!

Who are you?

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding Human Resource Management;
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt kennis van sociale en fiscale wet- en regelgeving;
 • Je bent gericht op samenwerken, energiek, proactief, integer en oplossingsgericht;
 • Je vindt het leuk om mee te bouwen aan het verder professionaliseren van onze HR-afdeling;
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent handig met systemen zoals Office Vibe en Talent Excellence en hebt bij voorkeur ervaring met ADP IHCM.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een laptop, een iPhone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!