Accountmanager Heavy Equipment

What are you going to do?

Als Accountmanager Heavy Equipment voor Noord-België heb je een groot netwerk dat je kan aanspreken voor de verkoop van allerlei grote machines in landbouw, bouw en grondverzet, heftrucks en hoogtewerkers, compressoren en nog zoveel meer. Je vertegenwoordigt de regio vanaf het Waasland tot en met het noorden van Limburg. Jij maakt snel nieuwe contacten en zorgt voor een nieuwe stroom aan opdrachten. Je staat in nauw contact met de interne sales en de interne accountmanager, verantwoordelijk voor Heavy Equipment. Je volgt samen de verkoop op met de opdrachtgevers en je rapporteert aan de Manager Heavy Equipment.


Dit is Troostwijk

Bij Troostwijk draait alles om waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat alles waarde heeft. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis, o.a. van industriële machines. Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions! Al sinds 1930 de vertrouwde naam in de markt.

Who are you?

  • Je hebt minimaal Bachelor werk- en denkniveau met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring binnen de haven is een pluspunt;
  • Je hebt een groot netwerk binnen de sector;
  • Je bent woonachtig centraal binnen jouw regio (van het Waasland t/m het noorden van Limburg);
  • Je hebt een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent sociaal vaardig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus;
  • Je bent enthousiast en je gaat er voor de volle 100% voor;
  • Je bent oplossingsgericht, hands-on en denkt graag mee;
  • Je bent goed in Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Aline Weyers beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op +32 494 77 66 69. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)