Financial Controller

What are you going to do?

De afdeling Group Finance is volop in ontwikkeling en telt circa zeven controllers. Als Financial Controller kijk je vooruit, verzorg je relevante groepsrapportages, verricht je gedegen analyses en geef je goed onderbouwde adviezen. Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren van operationele processen en controls, heb je affiniteit met IT en maak je hiervan gebruik om zo tot innovatieve en efficiënte oplossingen te komen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Group Controller.

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het consolidatieproces inclusief planning en afstemming van intercompany transacties, cashflow, de maandrapportages en het budgetteringsproces;
 • Je beoordeelt en analyseert de cijfers van de buitenlandse entiteiten;
 • Je signaleert onjuistheden en draagt hiervoor oplossingen aan;
 • Je stelt de jaarrekeningen op voor de verschillende entiteiten;
 • Je geeft input voor het verbeteren van de Group Accounting Manual;
 • Je participeert in projecten en ad hoc werkzaamheden.


Dit is TBAuctions

Wij zijn een internationaal tech-bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. We vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Auctions veilen we over de hele wereld bijna 2 miljoen items (kavels) per jaar. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen voor de toekomst. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij die drive? Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!

Who are you?

 • Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op minimaal hbo niveau, bij voorkeur aangevuld met, bijvoorbeeld, een Hofam opleiding;
 • Je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring, waarvan het liefst enkele jaren in de accountancy en het bedrijfsleven;
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk en gewend te werken in een digitale omgeving;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent gewend zelfstandig te werken, hands-on, proactief, klantgericht en oplossingsgericht;
 • Je bent "tech savvy" en handig met Excel, Exact en met ons consolidatiesysteem LucaNet.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een laptop, een Iphone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Allard Möller beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  Een assessment maakt deel uit van deze procedure.


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!