Inside Sales

What are you going to do?

Als Inside sales ondersteun jij de accountmanagers binnen het segment Heavy Equipment. Je bent naast de accountmanager de vaste contactpersoon voor de opdrachtgevers, verzorgt de contracten en zorgt ervoor dat administratief alle projecten in orde zijn voor verkoop van de verschillende machines. Daarnaast zorg je ook voor de prospectie van nieuwe klanten en plan je deze in voor de verschillende accountmanagers. Je werkt vanuit ons kantoor te Deinze, waar ook onze verkoophal van de machines, tractoren en nog veel meer zich bevindt. Je staat in nauw contact met de verschillende accountmanagers en de site managers op locatie. Tijdens de veiling ben je aanwezig op de kijkdag en na de veiling begeleid je bij de uitleveringen op de ophaaldag. Je hebt zo’n 5 naaste collega’s en rapporteert aan de Manager Heavy Equipment.


Dit is Troostwijk

Bij Troostwijk draait alles om waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat alles waarde heeft. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis, o.a. van industriële machines. Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions! Al sinds 1930 de vertrouwde naam in de markt.

Who are you?

  • Je hebt minimaal Bachelor werk- en/of denkniveau met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent een administratieve duizendpoot en je hebt commercieel inzicht;
  • Je hebt affiniteiten met machines;
  • Je hebt een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent sociaal vaardig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus;
  • Je bent oplossingsgericht, bent hands-on en denkt graag mee;
  • Je hebt een brede interesse, bij Troostwijk veilen wij namelijk echt alles;
  • Je bent goed in Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je vaste werkplaats is Deinze, een goede verbinding woon/werkverkeer is een pluspunt.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Aline Weyers beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op +32 494 77 66 69. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)