Taxateur Industriële Machines

This is Troostwijk Auctions

Bij Troostwijk Waardering & Advies draait alles om waarde vinden. Dat doen we elke dag en dat geeft een fantastisch gevoel. Wij zijn al 90 jaar Europa’s nummer 1 als het gaat om taxaties, advies en de begeleiding van verkooptrajecten. En we kunnen echt wat voor mensen betekenen, want vaak gaat het om het gezonder maken van bedrijven, verkoop, doorstart en bedrijfsbeëindiging.


Wij groeien hard en zijn op zoek naar een taxateur industriële machines; iemand die net even verder kijkt dan een ander. Je rapporteert aan de directeur van TWA. Dit is bij uitstek een functie voor iemand die stevig in zijn schoenen staat, dynamiek ademt en van aanpakken weet. Iemand die de juiste vragen weet te stellen, kan rapporteren en adviseren. Ons kantoor is in Amsterdam, we werken in Nederland en met regelmaat in Europa.

Wat we specifiek bij de waarderings- en adviestak doen? Check onze website twa.nl voor uitgebreide info.


Wat ga je doen?

De taxateur industriële machines voert zelfstandig of in teamverband taxaties en projecten uit. Iedere taxateur is generalistisch met één of meerdere specialisaties zoals metaal, food of agri. Nog geen register taxateur? Wij zorgen voor een prachtig leertraject om binnen een korte tijd één van Nederlands beste geregistreerde taxateurs industriële machines te worden.

Who are you?

  • Je hebt een relevante hbo opleiding met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, zoals makelaar taxateur bedrijfsmatig vastgoed, verzekeringstaxateur machinerieën of een machine verkoop gerelateerde functie;
  • Je hebt ervaring met operationele projectbegeleiding en weet machines en productieprocessen te typeren;
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, je bent accuraat, planmatig en gedisciplineerd;
  • Je voelt je thuis in een hectische omgeving, waarin letterlijk elke dag anders is;
  • Je bent gewend om zowel alleen als in teamverband te werken;
  • Je bent handig met MS Office (Excel) en kunt goed uit de voeten met CRM systemen;
  • Je hebt een rijbewijs;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, Iphone, laptop, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Allard Möller beantwoordt deze graag. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 0610917514. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)